Liedjeswedstrijd “THE voice of Lelystad”

Geschreven door Juul Baars

Ben je 5 tot 105 jaar oud en kun je zingen ? Doe dan mee aan het liedjesfestival “The Voice of Lelystad”.

Maak zelf een tekst (of laat er een maken door je vriend, ouders, vriendin, oom of tante) en kies een bestaande melodie waar je hem mee ten gehore kunt brengen. Componeer je zelf je liedjes ? Prima, dat is geweldig. 

Deelnemen kan door artiesten die in Lelystad wonen, werken, gewoond hebben, vrienden hebben, hier optreden, kortom mensen die een band met onze stad hebben.

Schrijf je in voor 15 maart in via het mailadres baars224@gmail.com. Zet daarna je liedje op video en stuur de video naar hetzelfde mailadres. Een deskundige jury zal de ingezonden liedjes beoordelen. Zij maken keuzes welke liedjes in de finale op 16 mei 2021 in het theater Posa ten gehore zullen worden gebracht. Hoe ze dat doen, hangt af van de ontwikkelingen rond het Coronavirus, maar het gaat dus wel door. Er zijn mooie prijzen te winnen. Naast deze prijzen worden er  wisselbekers uitgereikt voor de kampioenen.

Er wordt gestreden in 3 categorieën: kinderen tot 12 jaar, jongeren van 12 tot 18 jaar en volwassenen. Jongeren kunnen zich ook opgeven voor categorie volwassenen.
Doe je mee? Lees dan eerst de voorwaarden. Deze kun je vinden op   https://voiceoflelystad.jouwweb.nl/.

Voor meer informatie kun je bellen met de volgende nummers:
06 30213521 (Juul Baars), 06 54348108 (Ger Koreman) en 06 20555872 (Emilie Koger)