Cheque van Omroep Flevoland voor ouderenzorgwerkster

Geschreven door Redactie

Ellen Jong uit Lelystad is de eerste winnaar van een vakantie-cheque ter waarde van 250 euro die Omroep Flevoland vandaag weggeeft. Haar zoon Mathijs heeft haar opgegeven omdat ze wel een jumpstart voor 2021 kan gebruiken.

Ellen werkt in de zorg bij Woonzorgcentrum Hanzeborg. Dit jaar was zwaarder dan normaal: het werk was extra veel en extra zwaar. 


Ondanks het zware werk staat ze nog altijd klaar voor Mathijs en zijn broer als ze dat nodig hebben. Ook daarom heeft hij zijn moeder opgegeven voor de prijs. Naast de cheque kreeg Ellen ook een fles bubbels. "Ik denk niet dat mijn baas dat goed vindt", zei ze daar lachend over. "Ik moet de hele dag nog." 


Vier Flevolanders krijgen een VVV Lekkerweg cheque van Omroep Flevoland. De cheques worden uitgedeeld aan mensen die het dit jaar moeilijk hadden en een extra zetje voor de start van het nieuwe jaar verdienen. De prijswinnaars mogen het bedrag besteden aan uitjes in eigen land.