Kom voetballen bij sv Lelystad ‘67

Geschreven door Redactie

Het gevolg van de masterclass is dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen.

Voetbalclub SV Lelystad ’67 is op zoek naar nieuwe voetbalspelers. Dat meldt de voetbalclub via hun website.

Het is niet van belang wat voor leeftijd je hebt, wat voor persoon je bent en of je veel of weinig voetbalervaring hebt. Het gaat er bij de voetbalvereniging vooral om de gezelligheid, al is het af en toe ook erg leuk om een voetbalwedstrijd te winnen!.

Een ieder die interesse heeft om voetballer te worden bij dé voetbalclub van Lelystad kan zich opgeven via www.svlelystad.nl/1306/aanmeldformulier/. Ook voor andere functies bij de voetbalclub zoals trainer, grensrechter of donateur, kun je jezelf opgeven via het aanmeldformulierOnze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?