Steun je lokale sportclub met Rondje voor de Club

Geschreven door Redactie

Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van ‘een rondje’ in de kantine. Nu de kantine dicht is lopen sportclubs veel geld mis. Sommige clubs hebben zelfs financiële problemen op dit moment.

Aangezien er op dit moment geen geld kan worden uitgegeven aan sportclubs wordt er gevraagd om digitaal een rondje te geven.

Via de zoekbalk van www.rondjevoordeclub.nl kun je je lokale clubnaam, plaats sport of provincie zoeken. Als je eenmaal een sportclub hebt uitgekozen kun je een rondje geven. Een rondje is een donatie voor jouw club ter waarde van ‘een rondje’ in de kantine ter waarde van 20 euro. Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Hoe meer rondjes jouw club krijgt, hoe beter het voor de clubkas is!

Er doen veel verschillende soorten sportclubs mee uit de buurt. Zo kun je een rondje geven aan voetbalverenigingen zoals VV Unicum, Batavia ‘90 en SV Lelystad ‘67. Ook andere sportclubs doen mee zoals volleybalvereniging Just2Volley of tennisvereniging LTV Lelystad.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?