Energielabel woning wordt duurder regel het nu!

Geschreven door Redactie

Het nieuwe energielabel wordt 25 keer duurder per 1 januari 2021. De kosten komen dan uit op gemiddeld 190 euro. Het energielabel is verplicht bij de verkoop van je woning.

Energieloket Flevoland adviseert om deze maand nog de aanvraag voor een energielabel voor je woning te regelen.

Heb je hierbij advies of hulp nodig? Bel, mail of kom langs bij een van de inloopspreekuren: zie www.energieloketflevoland.nl Ze zijn ook bereikbaar via de chat!

In één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Dat is wat het energielabel laat zien. Het is handig want je kunt bij de keuze van een woning zien of het huis een lage of hoge energierekening heeft. Goede isolatie, dubbel glas en zonnepanalen zijn kenmerken die worden beschreven in het energielabel. Bij verkoop van je huis moet je kunnen aantonen welk energielabel je woning heeft. Indien je geen definitief energielabel hebt riskeer je een boete van 170,00 euro.  

Energieloket Flevoland pakt uit met een speciaal Prijzenfestival in december. Doe mee: schrijf je in op www.energieloketflevoland.nl (button: prijzenfestival) en maak kans op mooie energiezuinige prijzen. Meedoen loont: iedereen ontvangt een energiezuinige goodie.    
Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?