Livestreams bekijken van Volleybalvereniging Volta

Geschreven door Redactie

Via Twitch kunnen mensen zich abonneren op de livestreams van Volta.

Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk om publiek te ontvangen bij sportwedstrijden. Volleybalvereniging Volta heeft echter een oplossing gevonden. De volleybalvereniging zendt namelijk haar live wedstrijden uit.

Via streamingsplatform Twitch is het mogelijk om naar de livevideo’s van Volta te kijken.
Via www.twitch.tv/vvvoltastream kunnen mensen zich abonneren op de livestreams van Volta. Als je de Twitch-app op je smartphone hebt, krijg je ook meldingen wanneer Volta live gaat uitzenden. Abonneren is overigens niet verplicht maar wel handig om bijvoorbeeld de chatfunctie te gebruiken. Niet alleen wedstrijden maar ook andere livestreams van bijvoorbeeld trainingen worden uitgezonden. Op deze manier is het toch mogelijk om, ondanks de coronamaatregelen, Volta te blijven volgen.

Onze Ambassadeurs