Kom tennissen bij tennisvereniging Poseidon

Geschreven door Redactie

Middenin Lelystad bevindt zich tennisvereniging Poseidon. Poseidon is al jaren dé tennisvereniging van Lelystad. Toch is tennisvereniging Poseidon is niet alleen een sportieve sportclub maar ook een vereniging waar vooral veel gezelligheid centraal.

Ook is er een kantine waar normaal gesproken veel te doen is.

Poseidon beschikt over vier gravelbanen en vier all-weather banen waardoor er niet alleen in de zomer maar ook in de winter getennist kan worden. Bovendien is het ook mogelijk om eigen sportkleding te bedrukken. Poseidon is er voor elke leeftijd. Zo zijn er al leden van ongeveer 4 jaar oud en het oudste lid van Poseidon is bijna 90 jaar. Wil jij ook gaan tennissen bij dé sportvereniging van Lelystad? Meld je dan aan via www.tvposeidon.nl.  


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?