Beste Lip Scrubs voor Soft-as-Hell Skin

Geschreven door Redactie

Gebarsten lippen? Dat kennen we niet

Lip scrubs poetsen niet alleen de droge huid weg met zachte ingrediënten zoals suiker en fruitzaden, maar hydrateren ook diep met vocht inbrengende crèmes van het volgende niveau (denk aan: kokosolie en sheaboter). Echt, als je op zoek bent naar zachte, gladde lippen, moet je een lip-exfoliator gebruiken. En aangezien je er nu in de winterperiode duidelijk een aan je routine wilt toevoegen:

Een van de beste is die van Dior. Dior Addict Lip Sugar Scrub. Het beste van deze lip scrub, behalve dat hij belachelijk mooi is, is hoe zacht de formule is. Je hoeft deze scrub niet af te spoelen, de suiker smelt en laat je lippen zacht en glanzend achter.

De 2 stappen behandeling van Eveline Lip Therapy - suger lip scrub - hyaluronzuur lip filler verhoogt zichtbaar het volume van de lippen, verbetert hun contouren en maakt ze zichtbaar, soepel en stevig. Na het aanbrengen van de Hyaluronic Lip Filler duurt het slechts 5 minuten en je lippen worden merkbaar vergroot, terwijl hun vorm hetzelfde blijft. De zijdeachtige formule absorbeert onmiddellijk en benadrukt hun natuurlijke kleur.

Tot slot de Milani Keep It Sweet Sugar Lip Scrub. Het eerste dat opvalt als je deze lip-scrub gebruikt, is hoe heerlijk hij ruikt. Hij is niet te zoet en de mix van suiker en hydraterende oliën in de formule doet ook geen pijn.