Project 4.501: Jump on the bandwagon!

Geschreven door Redactie

Bestel je seizoenkaart

Almere City FC draait mee in de top. De ploeg leidt momenteel in de Keuken Kampioen Divisie en staat er goed voor.

Ongeacht het verdere verloop van de competitie mag je nu al spreken over een historisch seizoen. Meer dan 3.400 supporters kochten een seizoenkaart van Almere City FC, allemaal met de hoop er vanaf januari 2021 bij te zijn. Vanwege de maatregelen rondom Corona is het verbouwde Yanmar Stadion momenteel leeg. Toch loont het juist nú de moeite om een seizoenkaart te kopen. Voor de prijs van 45,01 euro hoef je het niet te laten. Maar Almere City FC komt nu met een actie die het nog lonender maakt om erbij te zijn.
Bestel voor 45,01 euro een seizoenkaart en ontvang ook een gegarandeerde korting voor seizoen 2021-2022. Ongeacht de divisie!

Ben je dit seizoen seizoenkaarthouder van Almere City FC, dan trakteren zij jou ook tijdens seizoen 2021-2022 op een aanzienlijke korting. Ongeacht of de club in de Eredivisie speelt of niet; jij betaalt ook volgend seizoen Keuken Kampioen Divisie-prijzen! Dacht jij aan Almere City FC tijdens seizoen 2020-2021, dan denken zij aan jou in 2021-2022. Val dus niet buiten de boot en zorg ervoor dat je ook volgend seizoen van de partij bent! De voordelen die al golden blijven van kracht.

Koop hier je seizoenskaart


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?