Let op: Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) eindigt dit jaar

Geschreven door Redactie

De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis (SEEH) stimuleert het treffen van energiebesparende maatregelen in bestaande koopwoningen, zoals energiebesparende isolatiemaatregelen.

De subsidie voor woningeigenaren stopt op 31 december 2020. Wie daar meer over wil weten of geadviseerd wil worden kan terecht bij het Energieloket Flevoland (mail, chat of telefoon). Maar je kunt ook, uiteraard geheel corona-veilig, een spreekuur in jouw gemeente. bezoeken.

Energiebesparende isolatiemaatregelen zijn bij voorbeeld isolatie van spouw, dak, gevel, vloer of glas. De subsidiebedragen zijn vanaf 1 juni 2020 verhoogd. Je komt voor deze tijdelijke verhoogde subsidiebedragen in aanmerking als minstens één van de 2 vereiste isolatiemaatregelen ná 1 juni 2020 is uitgevoerd en betaald. Dat tijdelijk verhoogde subsidiebedrag is beschikbaar gesteld tot en met 31 december 2020.  

De SEEH sluit op 31 december 2020 om 23:59 uur. Daarna kun je geen aanvraag meer indienen voor de SEEH.   

Kijk voor meer informatie op: www.energieloketflevoland.nl


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?