Dag van de Ondernemer 2020

Geschreven door Redactie

Een boodschap van wethouder economische zaken, Janneke Sparreboom. En enkele waardevolle en bijzondere economische ontwikkelingen en ondernemersinitiatieven in Lelystad.

Ondernemers verdienen een dag waarop ze worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom roept MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uit tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Er bestaat voor alles een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er is nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Bekijk hier de boodschap


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?