2 weken geen live & virtuele groepslessen meer bij Basicfit

Geschreven door Redactie

Basicfit leeft mee met de andere sectoren die hun deuren moeten sluiten tijdens de komende periode, maar zijn enorm dankbaar dat het belang van sport voor de mentale & fysieke gezondheid wordt erkend.

Het kabinet heeft wel extra maatregelen voor de sportscholen aangekondigd waardoor er de komende 2 weken geen live & virtuele groepslessen meer gevolgd kunnen worden.

Dit is ontzettend jammer voor de groepslesfanaten. Uiteraard kan je nog steeds blijven sporten in één van die andere 6 trainingszones van jouw Basic-Fit club. De overige maatregelen blijven ook nog steeds gelden. Vergeet dus onder andere niet om in je sportkleding te komen vóór je naar de club komt, want de kleedkamers zijn nog steeds gesloten.

Lees hier de andere maatregels.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?