'Juist in deze coronatijd is het belangrijk om te sporten en bewegen'

Geschreven door Redactie

Juist in deze coronatijd is het belangrijk om te bewegen en te sporten. Dit voorkomt lichamelijke klachten, houdt je fit en vergroot je weerstand. Als je goed voor jezelf zorgt, heb je minder kans om ziek te worden."

De Haan (eigenaar van sportschool Urban Gym) vindt het verontrustend dat mensen door het vele thuiswerken vaker fysieke klachten blijken te krijgen en vaker naar de fysiotherapeut te gaan.

Veel mensen hebben thuis geen Arbo-verantwoorde werkplek. Bovendien krijg je weinig beweging als je na het ontbijt aan de keukentafel aan het werk gaat en tussendoor hooguit een paar meter loopt om een kop koffie of een broodje te pakken. Zo is het juist nu belangrijk om te blijven sporten. "Sportscholen en -verenigingen hebben maatregelen genomen om een veilige omgeving te creëren. 


Onze Ambassadeurs

Ons Lelystedelingen bekeken ook: