Yogasessie Lelystad

Geschreven door Redactie

Voel jij je uitgeblust en weet je (even) niet meer hoe het nu verder moet? Je energie is grotendeels weg en je voelt je futloos. Yoga kan je helpen om die energie weer te laten stromen.

Tijdens en na een periode van afscheid nemen, in welke vorm ook, zijn er veel gedachten en emoties. Afscheid nemen door een verlies, door het verbreken van een relatie. Maar ook bij een burn-out of chronische ziekte. Yoga kan helpen je zenuwstelsel te kalmeren en uit je hoofd te komen.

Yogadocent Adriaan van Ek heeft een serie yogalessen ontwikkelt die erop gericht is weer naar je lichaam te luisteren. Om datgene wat je zo bezighoudt een plek te geven en om weer verder te gaan. Zijn eigen ervaring heeft hij omgezet in yoga en meditatie om jou verder te helpen, de spanning uit je lichaam te halen en de energie weer te laten stromen.


Onze Ambassadeurs