Verkoop gestart van 33 bijzondere woningen bij het Olmenpark

Geschreven door Redactie

In De Olmen in Warande worden 33 nieuwe woningen gerealiseerd door BBV Development. De woningen komen in het Olmenkwartier en variëren van rijwoningen en twee-onder-één-kap tot vrijstaande woningen.

De woningen liggen te midden van het groen en dichtbij en zelfs in sommige gevallen áán het fraaie Olmenpark. Ze geven de ruimte om 6 kamers te realiseren door de ruime zolder met platte dak eventueel ook in te delen. De verkoop van dit project is eind oktober gestart.

De Olmen ligt in het noordwesten van Warande en welft zich rond het ruime Olmenpark. De buurt heeft een vaart als ruggengraat en via groene verbindingen wandel je vanuit je huis naar het wijkplein of door de rest van Warande. De woningen worden in de stijl ‘aards-modernisme’ ontwikkeld die zich kenmerkt als warm, expressief en eigentijds. De woningen liggen aan verschillende straten, 9 woningen aan de Koriander, 9 aan de Fioringras, 8 woningen aan de Zwenkgras en nog eens 7 aan de Liesgras.

Door de combinatie van zandkleurig en grijs metselwerk krijgen de woningen een moderne uitstraling. De subtiele grijze spekranden en de donkere kozijnen zorgen voor extra contrast. Door de verspringingen in de gevels, de creatieve manier van metselen en de mooie ronde vormen die zijn toegepast bij de eindwoningen krijgt het strakke ontwerp een speels tintje en ontstaat een heel bijzonder gevelbeeld.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?