Resto van Harte wil weer meer Lelystedelingen mee laten eten

Geschreven door Redactie

Resto van Harte in Lelystad zoekt naar mogelijkheden om toch meer Lelystedelingen aan te laten schuiven bij de goedkope driegangendiners die het restaurant organiseert. Mogelijk komen er twee shifts op een avond zodat er dan 50 inwoners mee kunnen eten.

Tijdens de etentjes vinden waardevolle ontmoetingen plaats tussen de inwoners van de stad. Hierdoor hoeven zij zich niet zo alleen te voelen. Voor de coronacrisis mochten ongeveer 80 gasten aanschuiven per avond, nu is dat aantal teruggeschroefd naar 30.

"De tijd dat wij ons door de tafeltjes heen moesten wurmen, is voorbij", vertelt Manon Geerlings van Resto van Harte. "De gasten zitten nu coronaproof in een soort U-vorm. Het is heel gezellig, maar helaas mag niet iedereen meer tegelijk komen." Wel is er nog steeds levende muziek tijdens de avonden.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?