Midland Circuit Lelystad

Geschreven door Redactie

Ben jij een beginnende motorrijder en wil je met meer zelfvertrouwen op de motor zitten? Dan ben je bij Motor Circuit Training aan het juiste adres.

Het team van gedreven instructeurs zal voor je klaarstaan met hands on tips om je techniek te verbeteren.

Ben jij een ervaren motorrijder en lijkt het jou leuk om op een circuit te rijden? Ook dit kan bij Motor Circuit Training! Bij aanmelding wordt jou gevraagd je ervaringsniveau aan te geven, zodat wij jou in de juiste groep kunnen plaatsen. Zo krijgt iedereen de tijd en ruimte om zijn of haar techniek verder te verbeteren en een leuke en leerzame dag te beleven.

Midland Circuit Lelystad:
Zaterdag 10 oktober 2020
Begin: 13:00 uur
Einde: 17:00 uur
Rijtijd: 5 x 10 min
Prijs: €85,00

Het doel van de training is het aanleren van technieken en het soepel rondkomen op dit circuit. Het doel is niet om zo hard mogelijk te rijden. Tussen de sessies door geeft de instructeur feedback en is er ruimte voor vragen. Instructie en rijden wisselen elkaar vlot af voor optimaal resultaat en behoud van aandacht en focus. Deelnemers rijden alle sessies onder begeleiding van een instructeur. Iedere groep rijdt 5 sessies van 10 minuten. Er wordt een indeling gemaakt op basis van niveau en rijstijl.

Het Midland Circuit is een technische baan waar je goed kunt werken aan het korte bochtenwerk en de zithouding. Toeschouwers zijn welkom, er zijn tribunes en er is een kantine. Hoge snelheden zijn hier niet het belangrijkste. Het gaat met name om de techniek. Dit circuit is zo ontworpen dat je hem 2 kanten op kunt rijden.

Voor meer informatie klik hier!


Onze Ambassadeurs