Hardlopen met volle maan tijdens de Full Moon Run

Geschreven door Redactie

Op woensdag 30 september organiseert ‘Yoga Hart Lopen’ de Full Moon Run. Tijdens deze run ga je de magie van de volle maan ervaren.

De volle maan heeft namelijk een sterke werking op de aarde en op mensen. De één voelt dit sterker aan als de ander. Een volle maan staat voor verandering, loslaten en nieuwe plannen maken. De run is daarom een perfect moment om vol goede energie aan een nieuwe maand te beginnen.

De Full Moon Run duurt ongeveer 2 uur en is een combinatie van yoga, mindfulness, en lopen, waarbij iedere deelnemer zelf kan kiezen of hij/zij wil wandelen op hardlopen. De run is ongeveer vijf kilometer lang en geschikt voor alle niveaus. Onderweg wordt er af en toe stilgestaan om verschillende yoga en mindfulness oefeningen te doen. Hierdoor worden alle zintuigen alert gemaakt.


De Full Moon Run start om 19:30 en de kosten bedragen 17.50 euro per persoon. Aanmelden kan op www.mindfulrun.nl/lelystad Of neem contact op met Niké Ruijter (06-36368675) en Tineke Oosterwijk (06-46246972) Onze Ambassadeurs