WijkLeerbedrijf Lelystad krijgt vervolg

Geschreven door Redactie

Het zogenoemde WijkLeerbedrijf Lelystad krijgt een vervolg. Het doel van het leerbedrijf is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleidings- en werkervaringsplaats te bieden in de zorg of dienstverlening.

Ook kunnen Lelystedelingen vanuit het WijkLeerbedrijf extra ondersteuning ontvangen, als zij onvoldoende steun kunnen krijgen vanuit hun eigen netwerk of om hun mantelzorgers te ontlasten. Er doen 20 deelnemers mee aan het project.

Het is een samenwerking van Woonzorg Flevoland, Triade Vitree, ROC Flevoland, Coloriet, Calibris Advies, Werkbedrijf Lelystad, InteraktContour en Welzijn Lelystad. 

Vorig jaar ging de eerste editie van WijkLeerbedrijf Lelystad van start.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?