Nieuwe campagne om mensen en bedrijven naar Flevoland te lokken

Geschreven door Redactie

Flevoland is de provincie waar mensen geweldig kunnen leven, werken, ontspannen of groeien. Maar dat moet duidelijk worden gemaakt aan mensen en bedrijven buiten Flevoland. 

Met dat doel heeft de provincie Flevoland woensdag de website inflevoland.nl gelanceerd.

Dit online platform moet de mooie kanten van Flevoland laten zien op het gebied van wonen, ondernemen, natuur, toerisme en recreatie. 

Volgens projectleider André de Vries is de website vooral opgezet om mensen van buiten Flevoland te inspireren en door te verwijzen naar plekken waar zij meer informatie kunnen vinden. "Samen met de gebiedspartners wordt Flevoland vanuit een trots gevoel in de kijker gezet door te vertellen over mooie ervaringen van bewoners en successen en ambities van ondernemers." 

Naast het online platform komen er nog verschillende campagnes om Flevoland bekender te maken bij potentiële inwoners, ondernemers, studenten, werkzoekenden en toeristen. Flevolandse gemeenten, citymarketingorganisaties, ondernemersverenigingen, bedrijfskringen en sport- en cultuurorganisaties worden bij de campagnes betrokken. 

De provincie Flevoland trekt jaarlijks 240.000 euro uit voor dit project.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?