SVL en Batavia spelen gelijk in derby

Geschreven door Redactie

In de 2e klasse G is de stadsderby tussen SV Lelystad en Batavia’90 in een gelijkspel geëindigd. Op Sportpark Langezand werd het uiteindelijk 1-1.

Bij rust leidde de thuisploeg nog met 1-0. SVL kwam vroeg in de eerste helft op voorsprong door een goal van Ibrahim Stitou. Titelkandidaat Batavia had vervolgens veel balbezit, maar wist niet echt gevaarlijk te worden.

In de 2e helft kreeg SVL de kans om de marge te verdubbelen via een strafschop na een handsbal. Ibrahim Stitou zag zijn inzet van elf meter echter gekeerd worden door Quinten van de Graaf. Vervolgens wist Anthony Romein na een vrije trap de 1-1 binnen te koppen namens de gasten. Beide ploegen kregen daarna kansen op de overwinning maar het bleef 1-1.Onze Ambassadeurs