Borrelen op het terras in een sfeervolle kas

Geschreven door Redactie

Wie van tuinieren én borrelen houdt moet zicht echt eens wagen aan de nieuwe horecagelegenheid ‘Onze Kas’. Onze Kas is een locatie voor een rustmoment, gezelligheid en een plek waar je kan genieten van lekker eten en drinken. Ze serveren ontbijt, lunch, lekkernijen voor bij de koffie en borrelhapjes.

De eigenaren van Onze Kas, Patrick Kok en Della Chow, wonen zelf al twintig jaar in Lelystad. Ze hebben altijd genoten van de ruimte en de natuur, maar ze misten een mooie ruimtelijke plek om even gezellig te borrelen. Met Onze Kas willen ze Lelystad een stukje mooier maken.

Onze Kas, gelegen op bedrijventerrein de Groene Velden, heeft veel licht, ruimte, planten en comfortabele zithoekjes. Ook aan kinderen is gedacht, zo is er namelijk een uitgebreide speelhoek zodat ze zich niet hoeven te vervelen. Daarnaast beschikt Onze Kas over een moderne bed & breakfast, waar momenteel veel vraag naar is. Gasten kunnen overnachten in één van de vier luxe kamers. 

De B&B is landelijk gelegen en grenst aan landbouw- en wandelgebieden. De B&B is een perfecte uitvalsbasis voor mensen die een dagje naar de Markerwadden willen gaan, of graag een fietstocht maken door de landerijen. Ook is er gelegenheid voor ontspanning, zo kunnen de gasten van de B&B gebruik maken van het verwarmde buitenzwembad.  

Ga voor meer informatie en boekingen naar www.onzekas.nl  Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?