Live muziek op de zaterdagmarkt in Lelystad

Geschreven door Redactie

Vanaf zaterdag zal er om de twee weken van 10.00 tot 16.00 uur live muziek klinken op de zaterdagmarkt in Lelystad.

Op initiatief van Ger Koreman laat Ron van Rees van Utopodium vanaf een overdekt podium diverse artiesten optreden. 

'Voor de deur van De Steak van de Keizer, rechts van het hotel zullen de decibellen in gepaste vorm over de markt klinken', belooft Koreman. 'Heb je een gouden keeltje, een lekkere band, een koortje, doe je aan rap of urban muziek, lees je graag je gedicht voor of je zelf geschreven verhaal, laat je graag nog eens een nummer horen van een grammofoonplaat die je hebt liggen (DJ aanwezig), maak je graag een dansje met je dansschool en dat alles voor een groot publiek? Geef je op bij utopodium@gmail.com, Ron zal je laten weten wanneer het podium van jou is'.


Utopodium draagt alle kosten voor dit evenement, maar schenkingen zijn welkom. Koreman: 'We gaan de markt en het centrum van Lelystad met z’n allen weer een stukje gezelliger maken!'