Provincie zet verkeersregelaars in bij Bataviastrand

Geschreven door Redactie

De komende dagen worden er veel bezoekers verwacht op het Bataviastrand in Lelystad.

De provincie zet daarom van vrijdag tot en met zondag verkeersregelaars in op de parkeerplaats dichtbij het strand. De strandbezoekers wordt verzocht om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen en de toegang tot het strand vrij te houden voor de hulpdiensten. Automobilisten kunnen hun auto ook kwijt op de parkeerplaats bij de Houtribsluizen en vanaf daar via een trap het strand bereiken.

De weg op de strekdam is een voetgangerszone. Parkeren van auto’s is niet toegestaan. het wordt aangeraden om met de fiets te komen.  De provincie laat regelmatig de afvalbakken legen en maakt met deze drukke dagen het aanwezige sanitair vaker schoon.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?