Lelystad Airport is er helemaal klaar voor!

Geschreven door Redactie

Lelystad Airport is ready for take-off! Dat meldt de nieuwe, alweer zesde, editie van de huis aan huis verspreide Airportkrant. Die wordt uitgegeven door Lelystad Airport, de provincie Flevoland en de gemeente Lelystad. Alle ogen en oren zijn gericht op het heilige moment, waarop iedereen wacht: de officiele opening op 1 november 2021. Het definitieve besluit wordt nog deze kabinetsperiode verwacht.

De Airportkrant biedt wederom een verscheidenheid aan verhalen van mensen die op deze luchthaven werken of in de directe omgeving daarvan. Wie het mooie overzicht van de luchthaven op de middenpagina's bestudeert, krijgt een goed beeld van de gang van zaken. Zo zal Arriva per bus mensen vervoeren van Station Lelystad naar de luchthaven. We lezen waarom beveiligers en brandweer ook nu al voldoende werk hebben, onder het motto meten is weten.

De Airportkrant wordt verspreid over 190.000 gezinnen.