Man met zelfgemaakte wapens aangehouden, verwondt daarna advocate

Geschreven door Redactie

Een 50-jarige Lelystedeling met zelfgemaakte wapens op zak is woensdagochtend aangehouden in Lelystad. Toen hij naar zijn cel in Almere was gebracht, viel hij daar ook zijn advocate aan. Zij raakte gewond. 

De verdachte werd agressief toen een deurwaarder voor zijn huis aan de Lagune in Lelystad stond. De politie was meegekomen voor ondersteuning. De man begon gelijk met spullen richting de agenten te gooien. 

Toen de politie de zelfgemaakte wapens zag, is de man aangehouden. Daarbij is een politiehond ingezet. De verdachte verzette zich hevig waardoor hij zelf lichtgewond raakte. Zijn wapens zijn in beslag genomen. 

De agenten en de advocate hebben aangifte van mishandeling gedaan. 


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?