Appartementengebouw met negen verdiepingen in het Zilverpark

Geschreven door Redactie

Ontwikkelaar WOONstraks heeft de eerste impressies van een nieuw appartementencomplex in het Zilverpark in Lelystad vrijgegeven. Ook is er meer duidelijk geworden over de start van de voorinschrijving. 

Mensen die interesse hebben in een koopappartement in de 'Zilverpoort' kunnen dat vanaf augustus kenbaar maken. In het gebouw komen 35 appartementen van gemiddeld 120 vierkante meter. De koopprijzen starten vanaf 284.500 euro per woning. Het gebouw krijgt negen verdiepingen en de nieuwe bewoners kijken uit over het Zilverpark. 

In januari werd bekend dat het plan voor het appartementencomplex na zo'n vijftien jaar uit de ijskast was gehaald. Het complex staat al sinds 2006 in het bestemmingsplan, maar belandde door de economische crisis op een zijspoor. Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?