Snellader laadt smartphone in 20 minuten op

Geschreven door Redactie

De Chinese smartphonefabrikant Oppo heeft een nieuwe snellader onthuld, die een smartphone in twintig minuten volledig kan opladen.


Het nieuwe apparaatje heeft een vermogen van maar liefst 125 watt. Dat is volgens Oppo genoeg om in die korte periode een lege telefoon met 4.000mAh-accu helemaal van stroom te voorzien. 


Met een oplaadperiode van vijf minuten zou het toestel al voor 41 procent zijn opgeladen. De lader werkt met alle toestellen die Oppo's eerder geïntroduceerde snellaad-technieken gebruiken. Ook OnePlus gaat er gebruik van maken.


Met de oplader heeft Oppo zichzelf van de troon gestoten. Tot op heden was Oppo's oude 65 watt-lader de snelste op de markt. Deze doet er een half uur over om dezelfde smartphone-accu op te laden. Onze Ambassadeurs