Onderzoek naar 'nieuwe' watersporters

Geschreven door Redactie

Stichting Gastvrije Randmeren gaat in kaart brengen wie de watersporters zijn die gebruik maken van de meren rondom Flevoland. Volgens de stichting is de belangstelling voor vakantie in eigen land als gevolg van de crisis goed merkbaar, ook op het water. Met een enquête wil de stichting inzicht krijgen in de verwachtingen en ervaringen van waterrecreanten. 


"Waar voorheen veel gepensioneerden per boot met eigen voorzieningen door het Randmerengebied trokken komen nu meer gezinnen en dagjesmensen het water op", aldus de stichting. Door erachter te komen wie deze recreanten zijn, kan er beter worden ingespeeld op hun wensen en de voorzieningen die ze nodig hebben. 

De stichting gaat de uitkomsten van de vragenlijst delen met ondernemers in de regio.

Onze Ambassadeurs