4 Beautytips voor mannen

Geschreven door Redactie

De moderne man geeft tegenwoordig ook om zijn voorkomen, hij verandert regelmatig van trendy coupe, smeert crème en zorgt dat hij lekker ruikt.   

Geen tijd om je haren te wassen? 

Het gebeurt iedereen wel eens, je hebt geen tijd om je haren te wassen maar het is eigenlijk wel nodig. Spray droogshampoo op je droge haar, masseer het in en kam het vervolgens uit.   

Scheren met een bot mesje? 

Een bot scheermesje zorgt voor irritatie, bultjes, jeuk en vlekken. Heb je geen nieuw mesje? Pak dan je mesje en haal hem langs een oude (wel schone) spijkerbroek. Dit doe je in de richting waar het mes heen wijst en herhaal dit zo’n 20 keer. Je mesje is weer als nieuw!  

Wallen onder de ogen?  

Weinig slaap is voor niemand goed, maar zodra je er wallen van krijgt wordt het echt vervelend. De oplossing is nabij, leg twee lepels in de vriezer en laat ze goed bevriezen. Leg de lepels op je ogen en de wallen trekken weg als sneeuw onder de zon.  

Schoenen die niet fris ruiken?   

Dat is ongemakkelijk, je trekt je schoenen uit en…Tijd om de schoenen in een zak te doen, goed af te sluiten en in de vriezer te leggen. De volgende dag zijn alle bacteriën dood en ruiken ze een stuk minder sterk. Dat scheelt weer schoenen kopen!