Aanleg nieuwe carpoolplaats bij A6

Geschreven door Redactie

Aannemer De Wilde is in opdracht van de gemeente Lelystad begonnen met de aanleg van een nieuwe carpoolplaats aan het Larserplein bij de afslag naar de A6. De nieuwe carpoolplaats vervangt de bestaande carpoollocatie en de parkeerplaatsen aan het Larserplein. 

De nieuwe centrale carpoollocatie telt straks 119 parkeerplekken, ten opzichte van de 92 van nu. Daarmee komt de gemeente tegemoet aan de gestegen behoefte. De oude carpoollocatie blijft in gebruik totdat de nieuwe carpoolplaatsen zijn gerealiseerd. Automobilisten kunnen mogelijk enige hinder ondervinden van de werkzaamheden. De werkzaamheden duren naar verwachting tot half september.

Verplaatsing van de huidige carpoolplaats is nodig voor de bouw van het hotel van Van der Valk. De voorbereidende werkzaamheden zijn reeds gestart.Onze Ambassadeurs