Voordracht koninklijke onderscheidingen 2021

Geschreven door Ouassim Sottouti

Overal in Nederland zetten mensen zich voor vele doelen in. Vaak zonder eigenbelang, in alle bescheidenheid. Deze mensen komen in principe in aanmerking voor een Koninklijke onderscheiding, maar dan moeten ze daarvoor wel eerst worden voorgedragen. Kandidaatsverzoeken voor een Koninklijke onderscheiding op 26 april 2021 kunnen tot 1 augustus 2020 worden ingediend.


Erkenning

Een Koninklijke onderscheiding of lintje is een erkenning voor iemand die iets bijzonders heeft gedaan voor de samenleving. Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of een uitzonderlijke prestatie in sport of wetenschap. Iedereen kan iemand voordragen voor een lintje. Voor de lintjesregen 2021 dient dat dus te gebeuren vóór 1 augustus 2020. U kunt daarvoor contact opnemen met mevrouw Sandra Herrenauw, kabinetszaken gemeente Lelystad, mail naar s.herrenauw@lelystad.nl of tel. 14 0320.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?