Coronacijfers: geen veranderingen in Flevoland

Geschreven door Redactie

De coronacijfers in Flevoland zijn de afgelopen 24 uur gelijk gebleven. Dat blijkt uit de cijfers van het RIVM. Het officiële aantal Flevolanders waarvan vast staat dat ze het virus hebben of hebben gehad, blijft dus staan op 947.

Landelijk kwamen er 165 positieve tests op COVID-19 bij, waarmee het totaal uitkomt op 47.739. Sinds het begin van de pandemie zijn er in Flevoland 89 mensen aan de ziekte bezweken. In Almere zijn tot nu toe met 30 de meeste coronadoden gemeld. Lelystad volgt met 29, gevolgd door Dronten (11), Noordoostpolder (10), Zeewolde (5) en Urk (4). Het totaal aantal Nederlanders dat zeker is overleden aan de gevolgen van het virus is nu opgelopen tot 6.016, drie meer dan zondag.

Tot nu toe is voor 124 Almeerders ziekenhuisopname noodzakelijk geweest. Lelystad komt uit op 64, Dronten op 30, Urk op 22, Noordoostpolder op 14 en Zeewolde op 12. Landelijk gaat het om 11.794 ziekenhuisopnames, vijf meer dan zondag.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?