Lockdown Coffee

Geschreven door Redactie

Steun de horeca door Lockdown Coffee te kopen

Koffieleveranciers Tribes Coffee, Manetti en Redbeans willen met het intiatief ‘Lockdown Coffee Actie’ de horeca een handje helpen. Voor de Lockdown Coffee Actie hebben zij een speciale koffie voor thuis ontwikkeld.

Zij richten zich met een speciaal ontwikkelde koffiemelange tot iedereen die de horeca een hart onder de riem wil steken. Zij zullen dan ook voor ieder bestelde koffieproduct 5,00 euro doneren aan een horecabedrijf van jouw keuze. Dat mag een koffietent zijn hier op het stadhuisplein, maar ook de ‘coffeecorner’ bij jou in de sportschool.

Via de webshop lockdowncoffee.nl kun je de lockdowncoffee bestellen. Je hebt de keuze uit capsules voor je Nespresso machine en als espressobonen. De koffieproducten zullen binnen drie tot zeven werkdagen bij je bezorgd worden. Met uitzondering van feestdagen.

Onze Ambassadeurs