Twaalf boetes uitgedeeld voor groepsvorming

Geschreven door Ouassim Sottouti

Stadstoezicht in Lelystad heeft tijdens het paasweekend twaalf boetes uitgedeeld voor groepsvorming. Op verschillende plekken stonden grote groepen mensen.

De gemeente meldt dat het ging om groepen bij basisschool de Driemaster en in de omgeving van Atolplaza en de Waddenlaan. Daarnaast stonden er veel mensen bij de voetbalvelden van Unicum en SVL. Naast de twaalf boetes zijn er ook verschillende officiƫle waarschuwingen gegeven.

De gemeente meldt dat het paasweekend rustig verlopen is, buiten de zaterdagmiddagdrukte bij Palazzo. Bij de woonboulevard was het zo druk dat mensen geen 1,5 meter afstand meer konden houden. Daarop hebben buitengewone opsporingsambtenaars beide ingangen van het terrein tijdelijk afgesloten. Tweede Paasdag was het er een stuk rustiger, aldus de gemeente.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?