St Jansdal roept bedrijven op: doneer isolatiejassen!

Geschreven door Redactie

Ziekenhuis St Jansdal heeft met spoed isolatiejassen nodig. Zorgverleners van het ziekenhuis verbruiken momenteel dagelijks 1.000 isolatiejassen voor de zorg aan patiënten met corona of een verdenking erop. 

Het ziekenhuis ontvangt op korte termijn geen nieuwe aanvoer en ziet een groot tekort ontstaan. 'De jassen maken deel uit van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn een voorwaarde voor het leveren van veilige zorg', zo meldt het ziekenhuis. 

St Jandsdal doet een dringend beroep op bedrijven die binnen enkele dagen de jassen beschikbaar willen stellen. Specificaties, zoals bijvoorbeeld de lengte van de jassen, worden op de website van het ziekenhuis gemeld. 


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?