Lelystad gaat digitaal vergaderen

Geschreven door Redactie

Op 2 april hebben alle raadsleden, fractie assistenten en college van B&W het digitaal vergaderen getest. We gebruiken hiervoor het veilige en geteste programma 'StarLeaf'. En hoewel digitaal vergaderen natuurlijk wat beperkingen kent, ging dit heel goed!  

De test met digitaal vergaderen is succesvol verlopen.  

 

7 april eerste digitale vergadering  

Daarom kunnen we nu bekend maken dat de gemeenteraad dinsdagavond 7 april gaat starten met de Beeld - een Oordeelsvormende sessies via digitaal vergaderen. En u kunt, als bewoner of betrokken partij, op afstand inspreken. Dat gaat natuurlijk wel anders dan anders. In deze uitleg  vindt u de spelregels.  

Welke Beeld- een Oordeelsvormende sessies er gepland staan, vindt u onder het kopje 'Raadsbijeenkomsten' op de website van gemeente Lelystad. Verder kunt u, ook zoals gebruikelijk, de vergadering online live volgen via Facebook of op www.lelystad.nl/raad.  

Een mooi staaltje van pionieren met een -noodgedwongen- nieuwe werkwijze en daar zijn we best trots op! 

Onze Ambassadeurs