Werkplek Management helpt thuiswerkers te werken zonder fysieke klachten

Enorm veel mensen in Nederland werken nu gedwongen vanuit huis en het is reëel te verwachten dat dit nog wel even duurt. Er wordt meestal gewerkt aan de keukentafel of een geïmproviseerde plek omdat niet iedereen een compleet ingerichte thuiswerkplek heeft. Dit brengt fysieke risico’s met zich mee, denk hierbij aan lichamelijke klachten als nekpijn en rugpijn   

Vanuit een ergo-conomisch oogpunt staat Werkplek Management bedrijven bij om de perfecte balans tussen de vraag van de werknemer, de reglementen en de gezonde economie van het bedrijf te waarborgen. Het begint bij duidelijke communicatie vanuit de werkgever en gericht ergo-conomisch advies, zodat je als bedrijf echt alleen uitgeeft wat nodig is, maar dat de werknemer wel alle tools heeft om gezond thuis te werken.   

Wij helpen werkgevers ervoor te zorgen dat de medewerkers maximaal ergonomisch thuis kunnen werken en dat zij trots zijn dat de werkgever zelfs in deze moeilijke tijd voor hun zorgt. Speciaal voor ondernemers in deze onzekere tijden zijn er ergonomische pakketten samengesteld zodat er al vanaf € 69,95 (excl. BTW) gezorgd kan worden dat de medewerkers, zelfs aan de keukentafel, ergonomisch kunnen werken. Dit voorkomt dat er na deze periode werknemers met (blijvende) lichamelijke klachten achterblijven.   

"Juist nu lijkt het moment om de verplichte thuiswerksituatie te faciliteren zodat de collega’s thuis weten dat er voor hun gezorgd wordt. Ik denk dat dit het moraal echt ondersteund. Velen werken aan de keukentafel en daar is al voor € 69,95 een oplossing om toch een basis in ergonomisch werken te creëren. De pakketten worden binnen 1 werkdag aan huis bij de collega’s geleverd." laat Sergej Veltman, oprichter van Werkplek Management, weten.

Onze Ambassadeurs