Petitie om pedo-activist uit flat te zetten

Geschreven door Redactie

Flatbewoners uit Lelystad zijn een petitie gestart om hun medebewoner uit de flat te laten zetten. 

De buurman kwam donderdag namelijk op tv als pedo-activist. 

Donderdag en vrijdag was dit het gesprek van de dag: de pedo-activist in het programma 'Danny op straat' op NPO 2. Pedo-activist Nelson vertelde in de aflevering dat hij de Nederlandse wet wilt veranderen en dat volwassenen seks mogen hebben met minderjarige. Het zou dan gaan om kinderen al vanaf 3/4 jaar oud. 

De buren van Nelson zijn direct na de aflevering een petitie gestart om hem uit de flat 'te krijgen. Binnen een dag tijd waren er al 200 buurtbewoners die hun handtekening hebben gezet. De reden hiervoor is dat ze bang zijn. Volgens buren is dit dan ook de ideale plek voor hem om toe te slaan. Om de hoek van de flat zit namelijk een kinderopvang, de flat kijkt uit op een veldje met 2 doeltjes waar overdag veel kinderen te vinden zijn en er hangt zelfs een basketbal netje aan de flat zelf. 

Toch zet de woonstichting de man niet uit de flat. Als reden hiervoor vertellen ze dat ze niet zomaar iemand met ideeën een flat uit kunnen zetten. Daarnaast is hij ook een goede huurder van de woonstichting. 


Onze Ambassadeurs