Ons Lelystad zoekt columnisten

Geschreven door Job Kelder

Wij zijn op zoek naar columnisten! Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om over onderwerpen te schrijven in Lelystad die jou interesseren?

De naam zegt het al, Ons Lelystad is een platform voor inwoners uit Lelystad. Om onze inwoners nog meer te kunnen voorzien van leuk nieuws, zijn wij op zoek naar een groot aantal columnisten die het leuk vinden om over verschillende onderwerpen te schrijven.

Heb jij een ongezouten mening en durf jij je gedachten en gevoelens met Ons Lelystad te delen? De perfecte manier om je schrijfvaardigheid op peil te houden!

Het maakt niet uit of je in de LHBTQIAP+ gemeenschap staat of juist niet, misschien heb je juist wel een super interessant leven of juist helemaal niet! Zolang je maar creatief kunt schrijven en dit op regelmatige basis wilt doen dan zoeken wij jou! Laat Lelystad meegenieten van jouw schrijfkunsten!

Lijkt het je leuk om columnist te worden van Ons-Lelystad? Neem dan contact met ons op via redactie@ons-lelystad.nl.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?