Theater PosaOp 26 januari 2013 opende het nieuwe vestzaktheater in Lelystad haar deuren, voor alle (klein)kunst liefhebbers van binnen en buiten de regio. Deze ontmoetingsplek is voor jong en oud, beginnend en gevorderd (podium)talent.

Creatieve plek vol nieuwe kansen

Ze willen een plek creëren waar de wensen en creatieve ideeën van artiesten en kunstenaars gerealiseerd kunnen worden. Theater Posa is een plek waar beperkingen worden gezien als nieuwe kansen en waar volop aandacht is voor elke artiest, professioneel, semiprofessioneel en amateurkunstenaars. Ze werken reeds met verschillende culturele instellingen samen in het theater en hieruit zijn al mooie nieuwe samenwerkingsprojecten ontstaan.

Sfeervolle locatie

Met 84 vaste zitplaatsen (maximaal uit te breiden tot 150), een speeloppervlak van 7m bij 12m, alle theatrale middelen die je van een vestzaktheater mag verwachten, huiselijke foyer èn een warm welkom is Theater Posa een sfeervolle locatie voor een gezellig avondje uit. De locatie is vanwege de facilitaire mogelijkheden ook bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt.

Rolstoelvriendelijk

Zij hebben een rolstolvriendelijk gebouw, laat dit wel bij uw bestelling weten via het veld ‘Bijzonderheden’ in het bestelproces zodat ze u beter van dienst kunnen zijn.